• LGK Licht en Geluid; een nieuwe speler in de markt

 • Volg ons op Facebook

 •  

  Een feestje bouwen? Natúúrlijk! Maar als organisator zie je na een poosje door de groene sneeuw de bomen niet meer voor het bos staan. Want zeg eens eerlijk, wat weet je nu eigenlijk helemaal over biertapinstallaties, vergunningen, noodplannen en ... oh ja MUZIEK en als het kan nog wat LICHT ook? Als een bezetene typ je je vingers blauw in een soort van internet-quest waarbij het wegbrengen van een gouden ring naar een vulkaan met een gezelschap verzonnen figuren helemaal in het niets valt. Als je geluk hebt is er nog een kennis of familielid die je met één van de te plannen noodzakelijkheden kan helpen, maar meer nog zul je er alleen achter moeten komen.

  Hier is het wanneer verhuurbedrijven als een jachtluipaard hun slag slaan om jou als een antilopejong die wanhopig zoekende is naar zijn kudde, aan de vlijmscherpe klauwen te slaan en je niet meer loslaten voordat je een offerte getekend. Pas wanneer je tot het besef komt dat je jaarlijkse barbequefeest met de wijk meer speakers en versterkers heeft staan dan er mainstage bij Pinkpop nodig is, is het al te laat. Om maar te zwijgen van alle regeltjes waar je je nog aan moet houden om het spul kosteloos te kunnen terugbrengen. Liefst voor 9.00 uur de volgende dag want je wilt natuurlijk niet voor nog een dag huur aan je korte broek. Van het feestje heb je helaas niet veel meegekregen, want je hebt op je smartphone de hele avond lopen zoeken naar de gebruiksaanwijzingen van de mengtafel en draadloze microfoon waarover buurman Hans moest zingen. Althans dat was de bedoeling geweest.

  Herkenbaar? Voor de meesten onder u wel. Wanneer je jaarlijks ben betrokken bij de organisatie van evenementen waarbij licht en geluid ingehuurd moet worden, weet je door schade en schande inmiddels je weg wel te vinden. Maar waar kun je terecht als dat niet het geval is. Met die gedachte is LGK Licht en Geluid aan de slag gegaan. Als nieuwe speler in een bomvolle markt van verhuurbedrijven richt LGK zich niet alleen op de organisatoren die precies weten waar ze de muzikale mosterd moeten halen, maar met name op de minder ervaren gebruiker. LGK verhuurt professionele licht- en geluidsapparatuur met dezelfde kwaliteitseisen en van dezelfde gerenommeerde merken, maar is ook toegespitst op kleine festiviteiten en gebruikers met minder ervaring in het bedienen van dergelijke apparatuur. Want waarom zou een verjaardagsfeest er niet spectaculair mogen uitzien en klinken?

  LGK maakt het mogelijk om elk evenement groot én klein te voorzien van professioneel materiaal, een persoonlijk advies in wat er nodig is zodat je niet te veel huurt en een gedegen instructie van de bediening. Oh ja, halen en brengen? Ook dat kan worden geregeld. Zo hoef jij je niet in te houden en kun je morgen na het feest lekker uitslapen. Net als de rest.

  Dus, een feestje bouwen. Natúúrlijk. Maar dan wel samen met LGK. Bel of mail maar eens. Je zult versteld zijn wat er allemaal mogelijk is.

   

  Neem vrijblijvend contact op

 • LGK Licht en Geluid; een nieuwe speler in de markt

    Een feestje bouwen? Natúúrlijk! Maar als organisator zie je na een poosje door de groene sneeuw de bomen niet meer voor het bos staan. Want zeg eens [...]

  Lees meer ...