• Privéfeesten

  • Kleine feestjes worden groots gevierd

  • Een privéfeest op touw maar geen idee wat je eigenlijk allemaal nodig hebt aan geluid en/of licht? LGK denkt graag met je mee en geeft je een passend advies, helemaal op maat. Een verjaardagsfeest, geslaagd voor een diploma, of kinderfeestje? Met LGK heb je een topinstallatie in miniformaat voor net zo’n miniprijs. Laat papa’s dure stereoinstallatie alsjeblieft lekker veilig in de kast staan en laat het over aan LGK. Dan weet je zeker dat jouw feestje een groot succes wordt.

  • Een uniek feest heeft maar 1 kans van slagen

  • Ook voor een geslaagd communiefeest, bruiloftsfeest of jubileum huur je bij LGK een topkwaliteit installatie op maat. Wanneer je favoriete neef, nicht, oom, tante, vriend of buur zelf graag muziek draait of je je 8000 favoriete nummers op je laptop uit de speakers wilt laten knallen, LGK laat het klinken zoals het hoort en jij hebt helemaal de regie. We leggen je uit hoe alles werkt en sluiten alles voor je aan. Na het feest, als iedereen moe en voldaan huiswaarts is gekeerd, halen wij alles weer bij je op. Service van begin tot eind en zonder de kater van een torenhoge rekening.

  • Afscheid nemen is al moeilijk genoeg

  • Afscheid nemen, tja… ook dat hoort bij het leven. Een afscheid wordt tegenwoordig ook steeds vaker en steeds groter gevierd. Hierbij denk je natuurlijk meteen aan het afscheid van een leraar, collega, directeur of misschien wel iemand die gaat emigreren. LGK zorgt dat jullie een knalfeest kunnen bouwen zodat dit afscheid voor altijd bij iedereen in het geheugen gegrift zal staan.

    Maar daarnaast is er nog een ander, definitief afscheid. We merken dat uitvaarten vandaag de dag steeds meer op een andere, eigentijdse manier worden georganiseerd. Steeds vaker is iemands laatste wens om niet alleen maar te rouwen, maar het afscheid af te sluiten op een leuke manier en het leven van de overledene met elkaar te vieren. LGK adviseert en verzorgt discreet alles wat nodig is op het gebied van geluid en licht om deze voor familie en vrienden toch moeilijk realiseerbare, laatste wens op een passende manier in te vullen, op elke gewenste locatie. Denk hierbij aan geluidsversterking, storingsvrije draadloze microfoons voor de sprekers, afspeelapparatuur zoals MP3- en CD-spelers, belichting van zaal en/of aula.